Schildertechnieken

 

Wij zijn specialisten op het gebied van ambachtelijk en verfijnd schilderwerk.

Met ons vakmanschap, transparante communicatie en onze toewijding om de klant volledig te ontzorgen, zorgen wij ervoor dat elk project een succes wordt. Veel van onze klanten vertrouwen ons als hun vaste binnen- en buitenschilder. Naast traditionele schilderwerken zijn we gespecialiseerd in diverse creatieve aspecten van het schildersvak en bieden wij een breed scala aan schildertechnieken aan.

schilder- en behangwerken

Stuc

Ontdek de veelzijdigheid van stuc zoals mortex van het merk Beal, een populair materiaal in de interieurwereld dat zowel op vloeren, wanden en meubels kan worden aangebracht en bekend staat om zijn duurzaamheid, waterdichtheid en unieke look. Dit maakt stuc de ideale schildertechniek voor badkamers, keukens en vloerafwerking, met talrijke voordelen zoals slijtvastheid en onderhoudsgemak.

Stuc Resin

Ontdek de kracht en schoonheid van Stucresin van het merk Stoopen en Meeus, onze favoriete keuze voor het creëren van sterke en duurzame vloeren met een matte, minerale uitstraling. Stucresin is ook geschikt voor vloeren in kantoren of showrooms dankzij de hoge sterkte en slijtvastheid.

Roestique

Roestique voegt een extra dimensie toe aan uw interieur door zijn unieke structuur en subtiel kleurverloop, en creëert zo een warme leef- of werkomgeving. Deze decoratieve schildertechniek, die gebruik maakt van ijzerpoeder, brengt de ruwe schoonheid van de natuur naar binnen en geeft een karakteristiek tintje aan elk interieur.

Kalkverf

Geen twee muren zijn gelijk met kalkverf, aangezien de unieke manier waarop de kalk wordt aangebracht het eindresultaat bepaalt. Deze ambacht creëert een authentieke uitstraling die samenleeft met het karakter van het gebouw.

Kalei

Kaleien is een eeuwenoude techniek voor het authentiek en duurzaam afwerken van buitengevels. Met kaleiverf stap je mee in een eeuwenoude traditie van lokale ambachten. Met voordelen zoals een natuurlijk ademend vermogen, vochtbestendigheid en een rustieke uitstraling die oneffenheden verbergt, blijft het een geliefde keuze bij zowel landelijke als moderne gebouwen.

Crustal

Deze minerale wanddecoratie creëert muren met structuur en karakter. Crustal ziet er niet alleen authentiek uit, maar voelt ook echt aan en brengt de harmonie van de natuur naar binnen. Kortom een decoratieve schildertechniek met heel wat mogelijkheden en tal van beschikbare kleuren.

Claystuc

Ontdek de veelzijdigheid van claystuc: een ademende en vochtregulerende decoratieve techniek op basis van klei en minerale vulstoffen, waarmee je een natuurlijke uitstraling en een unieke sfeer kunt creëren in huis, terwijl het tevens een milieuvriendelijke en duurzame keuze is voor verschillende ondergronden.