Stuc Resin

 

Stucresin van het merk Stoopen en Meeus is onze favoriet voor ijzersterke vloeren te creëren met een mat mineraal uitzicht. Het is een naadloze epoxy vloerafwerking dat versterkt is met hars, wat zorgt voor een sterke en duurzame afwerking. Stucresin is ook waterdicht en kan worden gebruikt in vochtige ruimtes, zoals badkamers. Door de hoge sterkte en slijtvastheid kan dit product ook gebruikt worden voor zwaar belaste vloeren zoals in kantoren of toonzalen.

stuc resin
stuc resin

Veelgestelde vragen over Stuc Resin

Hoe onderhoud ik Stoopen en Meeus stuc resin oppervlakken?

Het onderhoud van Stoopen en Meeus stuc resin oppervlakken is eenvoudig. Regelmatig reinigen met een zachte doek en mild schoonmaakmiddel is voldoende om vuil en vlekken te verwijderen. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen en schurende materialen om de afwerking te behouden. Bij eventuele beschadigingen kan een professionele reparatie nodig zijn om de oorspronkelijke esthetiek te herstellen.

Kan Stoopen en Meeus stuc resin op alle ondergronden worden aangebracht?

Stuc resin kan op verschillende ondergronden worden aangebracht, waaronder chape en beton. Het is echter essentieel om de ondergrond goed voor te bereiden en dat de ondergrond 100% stabiel is. Wij zullen bijvoorbeeld geen stuc resin plaatsen op een houten roostering die licht kan doorbuigen.

Hoe lang duurt het voordat Stoopen en Meeus stuc resin volledig is uitgehard?

De uithardingstijd van stuc resin varieert, maar  gemiddeld genomen duurt het ongeveer 7 tot 14 dagen voordat het volledig is uitgehard. Gedurende deze periode is het belangrijk om het oppervlak te beschermen en te vermijden het zwaar te belasten.

Wat is de prijsrange voor Stoopen en Meeus stuc resin?

De kosten voor stuc resin variëren, afhankelijk van de gekozen afwerking en de omvang van het project. Prijzen kunnen fluctueren, maar over het algemeen kan men rekening houden met een tarief tussen €150 en €225 per vierkante meter voor oppervlakken groter dan 10 vierkante meter. Het is raadzaam om een offerte op maat aan te vragen voor specifieke projecten.