Crustal

 

Crustal is een hoogwaardig en decoratief mineraal product, voor het creëren van muren met structuur en karakter. Crustal ziet er niet alleen authentiek uit, maar voelt ook realistisch aan en brengt de harmonie van de natuur naar binnen.

Na het aanbrengen van de pleister kan de Crustal-techniek echt tot leven komen. Door middel van verschillende technieken, zoals schuren, schrapen, vegen en polijsten, wordt de pleisterlaag bewerkt en ontstaat er een prachtige en unieke textuur. Het is hierbij mogelijk om verschillende kleuren te combineren en te experimenteren met de structuur van de pleister.

Al met al is Crustal een innovatieve schildertechniek die de schoonheid van natuurlijke materialen combineert met de duurzaamheid van moderne verf. Het resultaat is een prachtige, unieke en sterke afwerking die een aanwinst is voor elk interieur.

stuc resin

Veelgestelde vragen over crustal

Wat zijn de beschikbare kleuren bij Crustal?

Crustal biedt een breed scala aan kleuropties, waardoor gebruikers de gewenste tint kunnen kiezen. Er zijn meer dan 20 verschillende beschikbare kleuren.

Kan Crustal gebruikt worden op vloeren?

Neen, Crustal is een decoratieve techniek dat niet zwaar belast mag worden. 

Kan Crustal geplaatst worden in vochtige ruimtes zoals douches?

Neen, voor badkamers adviseren wij steeds om te werken met stuc of stuc resin.

Wat is de kostprijs van Crustal?

De kosten voor Crustal variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van het project en de gewenste afwerking. Over het algemeen kan men rekening houden met een prijs tussen 65 en 85 EUR per vierkante meter voor oppervlakken groter dan 10 vierkante meter.